Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Innbakt pizza

Innbakt pizza

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. ferdig pizzadeig (rå), langpanne
  • 6 skiver spekeskinke
  • 2 stk. tomat i skiver
  • 1 stk. mozzarella i skiver
  • 0,25 potte frisk basilikum
  • 6 ss pizzasaus
  • 1 stk. egg til pensling
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Innbakt pizza fylt med tomat, mozzarella, spekeskinke og urter kommer til å bli en hit i matpakka for både store og små. De er like gode kalde som varme og kan fint fryses og tas opp igjen.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. ferdig pizzadeig (rå), langpanne
  • 6 skiver spekeskinke
  • 2 stk. tomat i skiver
  • 1 stk. mozzarella i skiver
  • 0,25 potte frisk basilikum
  • 6 ss pizzasaus
  • 1 stk. egg til pensling

Slik gjør du

  1. Rull ut pizzadeigen, del den i seks firkanter (hvis du lager 6 porsjoner).
  2. Legg spekeskinke, tomat, mozzarella, basilikum og pizzasaus på hver firkant.
  3. Brett inn sidene og klem sammen skjøten på langs. Brett inn kantene og klem skjøten lett sammen. 
  4. Legg de over på et bakepapirkledd stekebrett og pensle dem med egg.
  5. Sett brettet midt i stekeovn på 225 grader i ca. 10 minutter, eller til de har fått en fin, gyllen farge.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 19.04.2024 08:41:37