Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Potetkake med pinnekjøtt

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g ferdigdampet pinnekjøtt

Potetkake:

  • 0,25 stk. kålrot
  • 0,25 stk. rødkål
  • 2 stk. gulrot
  • 5 stk. potet
  • 4 stk. egg
  • 2 ss smør til steking

  • 2 stk. vårløk
  • 2 ss lettrømme
  • 2 ss rød shiso eller annen karse
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Potetkake med rester av pinnekjøtt passer fint til julefrokosten eller som en liten lunsjrett når du har rester av pinnekjøtt. Potetkaken er enkel, smakfull og utrolig god.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g ferdigdampet pinnekjøtt

Potetkake:

  • 0,25 stk. kålrot
  • 0,25 stk. rødkål
  • 2 stk. gulrot
  • 5 stk. potet
  • 4 stk. egg
  • 2 ss smør til steking

  • 2 stk. vårløk
  • 2 ss lettrømme
  • 2 ss rød shiso eller annen karse

Slik gjør du

  1. Plukk pinnekjøttet i mindre biter.
  2. Skrell kålrot, rødkål, gulrøtter og poteter og riv grønnsakene med et rivjern. Legg de raspede grønnsakene på et kjøkkenhåndkle og klem ut så mye væske som mulig. Bland inn pinnekjøttet.
  3. Visp sammen egg og bland dem godt sammen med kjøtt og grønnsaker.
  4. Stek røstiblandingen i en stekepanne med smør til potetkaken er gyllen og fin på begge sider.

Server med finkuttet vårløk, rømme og shisokarse.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7026, server:MP-PRD-WEB12 29.11.2023 07:20:09