Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Nøttemuffins

Glutenfrie nøttemuffins

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. eggehvite
  • 150 g melis
  • 150 g hasselnøtter eller mandler
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Muffins er altid populært! Disse enkle muffinsene er saftige og har skikkelig nøttesmak. Og så er de helt glutenfrie!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. eggehvite
  • 150 g melis
  • 150 g hasselnøtter eller mandler

Slik gjør du

  1. Ha eggehvitene i en helt ren bolle og pisk den helt stive.
  2. Mal nøttene fint i en hurtigmikser og bland med melis.
  3. Vend nøttemassen inn i de stivpiskede eggehvitene. Vær lett på hånden, så du ikke slår ut for mye luft..
  4. Fordel røren i muffinsformer og stek ved 175 °C i 12-15 minutter. Avkjøl muffinsene i formene.

Server eventuelt med pisket krem og et dryss av hakkede nøtter og revet sjokolade.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB12 25.04.2024 11:09:01