Minipizza med biffstrimler Kategori Kos Vanskelighetsgrad Middels Tid Over 60 min Minipizza er genialt. Glem krangelen om pizzatoppingen, la alle få sin egen favorittpizza. De passer like bra til middag, som i matpakken. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner Pizzadeig: 3 dl lunkent vann 1⁄2 pk fersk gjær 2 ss olje ca. 7 dl hvetemel 1⁄2 ts salt Fyll: 250 g biffkjøtt i strimler 1⁄2 ts salt 1⁄2 ts pepper 1 ss margarin /olje til steking 1 boks tomatpuré , liten 100 g revet hvitost 3 ts tørket oregano 1 boks hermetiske maiskorn, liten boks Slik gjør du Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, mel og salt. Elt deigen godt sammen og la den heve til ca. dobbel størrelse. Stek kjøttstrimlene raskt i varm stekepanne med margarin i ca. 2 minutter. Krydre med salt og pepper. Del pizzadeigen i 4 like store deler. Rull dem ut til små runde pizzaer. Smør på litt tomatpuré og fordel kjøttstrimler utover de små minipizzaene. Dryss over ost, mais og oregano til slutt. Stekes nederst i ovnen i 15-20 minutter på 180 grader. Kommentarer For å skrive en kommentar må du være logget inn.