Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lun ost med multer på bål

Lun ost med multer på bål

Ingredienser

2  porsjoner
  • 1 stk. hvitmuggost
  • 100 g multer
  • 2 ss honning
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 363 kcal
Fett 25 g
Protein 14 g
Karbohydrater 20 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillet, lun ost på bål – en drøm for osteelskere! Topp med deilige multer og litt honning for å få den perfekte desserten på tur. Du kan også servere osten med din favorittkjeks eller med nystekte pinnebrød.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

2  porsjoner
  • 1 stk. hvitmuggost
  • 100 g multer
  • 2 ss honning
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 363 kcal
Fett 25 g
Protein 14 g
Karbohydrater 20 g

Slik gjør du

  1. Forbered deg til turen ved å pakke osten inn i aluminiumsfolie og ha multene i en tett beholder. Pakk alt med deg i sekken.
  2. Legg osten i ytterkanten av bålet, til den blir god og varm. Unngå å ha den over direkte flammer. Snu litt på osten underveis slik at den ikke brenner seg og blir god og varm på alle kanter.

Server osten toppet med honning og gjerne nystekte pinnebrød.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Turmat i kulda

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB12 10.12.2024 21:26:00