Slik gjør du:
1. Bland alle ingrediensene til marianden.
2. Kok opp en liten kjele med vann. Lag et kryss i skinnet på toppen av hver tomat. Legg tomatene i kokende vann ca. 10 sekunder. Ha dem over i en bolle med iskaldt vann og ta av skinnet. Del tomatene og skrap ut frøene med en teskje. Skjær tomatene i små biter. Ha i oliven i ringer og bland inn chilisaus.
3. Legg 3 av kyllingfiletene mellom to lag plastfolie og bank dem lett ut, ca. 1/2 cm tynne. Den siste fileten skjæres i 4 tynne strimler. Legg filetene i urtemarinade og la dem marinere 1 time eller så lenge du har tid.
4. Ta opp de tynne filetene til ruladene og tørk dem litt. Dryss på litt urter, fetaostterninger delt i to og noen av tomatbitene fra tomatsalsaen (ikke så mye av sausen). Ha på krydder. Rull sammen og fest med to ostepinner.
5. Stek ruladene i en panne med litt olje og etterstek i ovn ved 200 °C i ca. 10 minutter.
6. Skrell den nederste delen av aspargesene og tvinn en kyllingstrimmel rundt. Fest med to ostepinner. Stek dem i panne med litt olje.
Server med tomatsalsa og urtestekte poteter.
Du kan gjerne steke kyllingruladene på grillen. Det kan være lurt å legge dem på et aluminiumsbrett for å unngå at kjøttet setter seg fast på grillristen.