Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllinglår fylt med kremost, soltørkede tomater og basilikum

Kyllinglår fylt med kremost og soltørkede tomater

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllinglår naturell
  • 100 g kremost med hvitløk og/eller urter
  • 5 stk. soltørkede tomater , grovhakket
  • 10 blader frisk basilikum , hakket
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Sitron- og basilikumcouscous:

  • 2,5 dl couscous
  • saft og skall av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • ca. 2 ss olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kyllinglår fylt med ost, soltørkede tomater og basilikum blir både saftig og godt. Server med sitron- og basilikumcouscous.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllinglår naturell
  • 100 g kremost med hvitløk og/eller urter
  • 5 stk. soltørkede tomater , grovhakket
  • 10 blader frisk basilikum , hakket
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Sitron- og basilikumcouscous:

  • 2,5 dl couscous
  • saft og skall av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • ca. 2 ss olivenolje

Slik gjør du

  1. Skjær en lomme i hvert kyllinglår med en skarp kniv. Prøv å lage lommen stor, men åpningen så liten som mulig.
  2. Bland sammen kremost, soltørkede tomater og hakket basilikum. Fordel osteblandingen i kyllinglommene, og lukk åpningen med en tannstikker. Gni lårene inn med salt og pepper, og drypp på litt olivenolje.
  3.  Legg kyllinglårene på et bakepapirkledd stekebrett og stek dem i stekeovn på 180 °C i ca. 40 minutter.
  4. Kok couscous etter anvisning på pakken. Bland inn sitronsaft og -skall og hakket basilikum og bland lett med en gaffel. Smak til med olivenolje, salt og pepper.

Server de fylte kyllinglårene med sitron og basilikum-couscous og gjerne en vinaigrette (olje-/eddikdressing).

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 15.07.2024 12:38:24