Koteletter med urte- og hvitløksgrønnsaker

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Server saftige, ovnsstekte grønnsaker til kotelettene. Garantert populært.

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss margarin eller olje til steking

Urte- og hvitløksgrønnsaker:

  • 1 stk grønn paprika
  • 1 stk gul paprika
  • 2 stk rødløk
  • 4 stk tomat
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts hvitløkssalt
  • 1 ts pepper
  • 2 ts urtekrydder

Slik gjør du

1. Sett ovnen på 220 °C. Rens og skjær grønnsakene i grove biter. Strø over hvitløkssalt, pepper, urtekrydder og olivenolje. Stekes i 20 minutter.

2. Krydre kotelettene og stek dem raskt på sterk varme, 2 minutter på hver side. Etterstek på svakere varme i ca. 2-3 minutter på hver side.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.