Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kokoda - Ceviche fra Fiji

Kokoda -ceviche fra Fiji

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g torskefilet eller annen hvit fiskefilet
  • 6 stk. lime
  • 1,5 dl kokoskrem eller dobbelt så mye kokosmelk
  • 3 stk. tomat
  • 1 stk. rødløk
  • 4 stk. vårløk
  • 0,5 bunt frisk koriander
  • 2 stk. grønn chili
  • 2 stk. hjertesalat
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Er du glad i poke og cheviche? Da er dette retten for deg! Kokoda er en lett og sommerlig fiskerett med sitrus og kokos som med fordel kan lages i god tid før servering, slik at smakene får utvikle seg ordentlig. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g torskefilet eller annen hvit fiskefilet
  • 6 stk. lime
  • 1,5 dl kokoskrem eller dobbelt så mye kokosmelk
  • 3 stk. tomat
  • 1 stk. rødløk
  • 4 stk. vårløk
  • 0,5 bunt frisk koriander
  • 2 stk. grønn chili
  • 2 stk. hjertesalat

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Fersk fisk som skal brukes rå må fryses i minst et døgn for å unngå parasitten kveis, som kan gi risiko for sykdom.

Kokodaen kan også serveres uten salaten i små glass som en forrett. 

Kan oppbevares i kjøleskap i 1-2 dager.

Kokoda - Ceviche fra Fiji

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB11 25.04.2024 08:58:10