Ingredienser

Eksotisk grillsaus:

  • 0,25 stk. rød chili
  • 1 ss mangochutney
  • 1 ss olje
  • 1 ss honning
  • 0,5 ts paprikapulver
Del

Grillspyd med svinekjøtt og aprikos

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det er enkelt å lage sunn grillmat. Det er bare å legge sunne ting på grillen det!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Eksotisk grillsaus:

  • 0,25 stk. rød chili
  • 1 ss mangochutney
  • 1 ss olje
  • 1 ss honning
  • 0,5 ts paprikapulver

Slik gjør du

  1. Skjær kjøtt og grønnsaker i tilnærmet like store biter ca. 3 x 3 cm og tre dem vekselvis på spydene. For å få jevn grilling på alle sider er det viktig at bitene ikke sitter for tett.
  2. Pensle spydene med litt olje, slik at de ikke fester seg til grillen. Krydre med salt og pepper.
  3. Grillspydene grilles rundt i 2-4 minutter, snus ofte.
  4. Lag eksotisk grillsaus ved å blande alle ingrediensene godt sammen. 

Server med enkel salat.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant