Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biff og båndspagetti

Biff og båndspagetti

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rød paprika
  • 8 stk. frisk sjampinjong
  • 300 g biffkjøtt i strimler
  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 dl matfløte
  • 1 ss dijonsennep
  • 2 ss frisk basilikum
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 784 kcal
Fett 63 g
Protein 40 g
Karbohydrater 12 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (5)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Prøv kremet pasta med strimlet biffkjøtt. Dette er en rask og god pastarett som de fleste vil like. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rød paprika
  • 8 stk. frisk sjampinjong
  • 300 g biffkjøtt i strimler
  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 dl matfløte
  • 1 ss dijonsennep
  • 2 ss frisk basilikum
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 784 kcal
Fett 63 g
Protein 40 g
Karbohydrater 12 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server båndspagetti i dype tallerkener med kjøtt og saus over. Pynt gjerne med en basilikum.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11948, server:MP-PRD-WEB11 06.11.2024 05:33:53