Beef Curry Soup fra Sør-Afrika

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Over 60 min

I Sør-Afrika har matkulturen blitt inspirert fra forskjellige kulturer som har bosatt seg der gjennom årenes lange løp. De bruker mye poteter, samtidig som de bruker mye indisk mat, særlig karri. Her er en tradisjonell smaksrik suppe fra Sør-Afrika, der du ser hvordan matkulturen i Sør-Afrika har blandet seg sammen til sin egen kultur.

Ingredienser

  • 500 g bog av storfe uten ben (grytekjøtt)
  • 2 stk hakket løk
  • 1 ss margarin
  • 112 l oksekraft
  • 2 ss karri
  • 2 stk laurbærblad
  • 2 stk potet , skivede
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 2 ts salt

Slik gjør du

  1. Stek kjøttet i en gryte med løk og margarin.
  2. Hell over kraften og tilsett karri og laurbærblad. La det småkoke i 30 minutter.
  3. Tilsett potetene, eddik og salt. La det trekke i 45 minutter til 1 time, til kjøttet er mørt.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.