Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Mangosaus

Mangosaus

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. mango
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • ca. 1 ts sukker
  • 1 ss finhakket rød chili
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Vi anbefaler å bruke mangosaus på Biffsandwich, ellers passer også sausen ypperlig på et bord med fondue eller grillmat. Da ker det godt med mange forskjellige sauser, dipper og smaker. Her vil en fruktbasert saus komme til sin rett.

 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. mango
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • ca. 1 ts sukker
  • 1 ss finhakket rød chili

Slik gjør du

  1. Rens mango for skinn og stein, og kjør glatt i foodprosessor med sitronsaft. Bland inn chili og smak til med sukker. 
Denne dressing gjør seg best med en søt mango, gjerne en pakistansk mango når den er i sesong. Hvis du ikke får tak i det så kan du halvere sitronsaften og doble sukkermengden.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB12 16.04.2024 16:24:16