Lagre

Ingredienser

  • 200 g røkelaks
  • 200 g eplemos
  • 1 ts malt kanel
Del

Stekt røkelaks med eplemos

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Røkelaks og eplemos?? Jovisst! Den salte, røkte laksen blir kraftigere i smaken når den stekes. Sammen med den søte, kanelkrydrete eplemosen blir det en spennende og svært vellykket smakskombinasjon som vil overraske gjestene dine. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 200 g røkelaks
  • 200 g eplemos
  • 1 ts malt kanel

Slik gjør du

  1. Del røkelaksen i fire skiver. Stek disse raskt på begge sider i en tørr, varm panne. Løft skivene forsiktig over på kjøkkenpapir og la dem bli lune.
  2. Bland eplemos og kanel.

Server eplemosen i et lite glass. Legg den stekte laksen på toppen av glasset.

Sprøstek små baconterninger, avkjøl og vend dem inn i eplemosen. Nydelig!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant