Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Snitter med eggerøre og spekeskinke

Snitter med spekeskinke og eggerøre

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive brød
  • 1 ts smør
  • 2 blader crispisalat eller annen salat
  • 35 g eggerøre
  • 4 skiver spekeskinke
  • 0,5 ring grønn paprika
  • 1 ss finsnittet vårløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Snitter med spekeskinke og eggerøre er sommerlig, smakfullt og godt. Sørg for en god variasjon av kjøtt, fisk, egg og ost når du velger snitter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive brød
  • 1 ts smør
  • 2 blader crispisalat eller annen salat
  • 35 g eggerøre
  • 4 skiver spekeskinke
  • 0,5 ring grønn paprika
  • 1 ss finsnittet vårløk

Slik gjør du

  1. Ha smør på brødskiven. Del skiven i to på tvers. 
  2. Vask salatblader og legg dem på brødskiven.
  3. Legg et godt stykke eggerøre på hver halve skive. Skal du lage snitter til mange, så kan du beregne å lage eggerøre av ca. 1/2 egg per snitte.
  4. Legg spekeskinke i skiver pent på toppen av eggerøren.
  5. Pynt snittene med grønn paprika, snittet vårløk og friske urter.

Legg snittene pent på et fat og de pynter opp bordet for deg. Husk å beregne minst 5 snitter per porsjon.

Har du allerede valgt snitter med laks og eggerøre, og synes det holder med én snitte med eggerøre, så kan du alternativt lage snitter med spekeskinke og waldorfsalat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 19.04.2024 05:59:59