Spagettisalat med spekepølse av reinsdyr

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Spekepølse av reinsdyr har masse deilig smak smak. Skjær den i tynne skiver og server den i en saftig spagettisalat.  

Ingredienser

  • 1 pk tynn spagetti eller spagettini
  • 15 stk cherrytomat
  • 1 stk grønn squash
  • 1 stk agurk
  • 1 stk grønn paprika
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk rødløk
  • 200 g spekepølse av reinsdyr

Dressing:

  • 112 dl olivenolje
  • 12 dl rødvinseddik
  • 2 ts sukker
  • 1 dl revet parmesan

Til servering

  • 1 ss flytende honning
  • 1 ss revet parmesan

Slik gjør du

  1. Knekk spagetti i to, og kok den etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og skyll godt i kaldt vann. Sett til side.
  2. Del cherrytomater i to og skjær squash, agurk, paprika og rødløk i små terninger. Bland alt i en bolle sammen med spagettien.
  3. Visp sammen ingrediensene til dressingen og juster smaken sukker, salt og pepper. Hell dressingen over salaten og bland forsiktig.
  4. Anrett pastasalaten på et fat.  Skjær reinsdyrpølse i tynne skiver og legg dem på salaten.
  5. Drypp over litt honning og dryss over ekstra parmesan. 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.