Spagettisalat med spekepølse av reinsdyr

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Spekepølse av reinsdyr har masse deilig smak smak. Skjær den i tynne skiver og server den i en saftig spagettisalat.  

Ingredienser

  • 1 pk tynn spagetti eller spagettini
  • 15 stk. cherrytomat
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. agurk
  • 1 stk. grønn paprika
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. rødløk
  • 200 g spekepølse av reinsdyr

Dressing:

  • 1,5 dl olivenolje
  • 0,5 dl rødvinseddik
  • 2 ts sukker
  • 1 dl revet parmesan

Til servering

  • 1 ss flytende honning
  • 1 ss revet parmesan

Slik gjør du

  1. Knekk spagetti i to, og kok den etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og skyll godt i kaldt vann. Sett til side.
  2. Del cherrytomater i to og skjær squash, agurk, paprika og rødløk i små terninger. Bland alt i en bolle sammen med spagettien.
  3. Visp sammen ingrediensene til dressingen og juster smaken sukker, salt og pepper. Hell dressingen over salaten og bland forsiktig.
  4. Anrett pastasalaten på et fat.  Skjær reinsdyrpølse i tynne skiver og legg dem på salaten.
  5. Drypp over litt honning og dryss over ekstra parmesan. 

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.