Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Eggesalat med reker

Eggesalat med reker

Ingredienser

porsjoner
  • 5 stk. egg
  • 1 stk. avokado
  • 200 g reker i lake
  • 1 pk ruccula , evt. iblandet litt dill
  • 1 ts pepperrot på tube
  • 0,5 dl ravigottesaus (eller litt mer)
  • 0,5 dl majones , evt. kesam
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Eggesalat med reker er en favoritt hele året! Salaten egner seg godt som pålegg på brød, eller som en rett på koldtbordet. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 5 stk. egg
  • 1 stk. avokado
  • 200 g reker i lake
  • 1 pk ruccula , evt. iblandet litt dill
  • 1 ts pepperrot på tube
  • 0,5 dl ravigottesaus (eller litt mer)
  • 0,5 dl majones , evt. kesam
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Kok egg i en kjele med vann til de er "smilende" (6-8 minutter). Avkjøl i kaldt vann for å stoppe kokeprosessen. Les gjerne mer om hvordan koke egg.
  2. Sil laken fra reker og skrell egg. Grovhakk reker og egg og ha over i en bolle. Bland inn pepperrot, hakket ruccula og avokadoterninger.
  3. Bland ravigottesaus og majones i en skål. Vend alt forsiktig sammen og smak til med salt og pepper. 

Server gjerne med ristet brød til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB11 25.04.2024 12:35:26