1. Temperer kjøttet på kjøkkenbenken ca. 30 minutter.
2. Kutt grønnsaker i fine terninger. Ha grønnsaker og litt smør i en stekepanne og fres grønnsakene til de begynner å få farge. Tilsett balsamico og smak til med salt, pepper og sukker. Hold varmt.
3. Del reinsdyrfileten i fire like store biter. Sett dem på høykant og bank dem forsiktig så de blir like store.
4. Varm en stekepanne og ha i litt smør. Når det slutter å bruse er det varmt nok til å legge i kjøttet. Brun kjøttstykkene 1-2 minutter på begge sider. Krydre med salt og pepper. Legg gjerne litt frisk rosmarin i pannen under stekingen. Etterstek på lavere varme et par minutter.
5. Vend inn frisk spinat og hakket persille i grønnsaksraguen og rør inn resten av smøret, så raguen blir blank og bløt. Fordel grønnsakragu på tallerkener og legg på kjøttet.
Server gjerne en god potetmos til.
Det er ikke nødvendig med saus til denne retten, grønnsakene er saftige nok. Men om du allikevel har lyst på litt saus til, passer det godt med en rødvinssaus.