Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet hamburger fylt med tomat og mozzarella

Grillet burger fylt med mozzarella og tomat

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. hamburger
  • 125 g mozzarella , i små terninger
  • 1 stk. stor tomat
  • 0,25 potte finhakket frisk basilikum
  • 1 ss nøytral olje til pensling
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 stk. hamburgerbrød
  • 1 pk salatmix (á 65 g)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Burger er godt, fylt burger er enda bedre! Skjær en rå hamburger i to, fyll den med det du ønsker av ost og krydder, og du har en digg og smakfull burgervariant.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. hamburger
  • 125 g mozzarella , i små terninger
  • 1 stk. stor tomat
  • 0,25 potte finhakket frisk basilikum
  • 1 ss nøytral olje til pensling
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 stk. hamburgerbrød
  • 1 pk salatmix (á 65 g)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Må hamburger gjennomstekes? Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier. Varmebehandling til en kjernetemperatur på 70 °C vil være godt nok.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 19.04.2024 22:03:15