Mandelpotetpuré

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Skal det være ekstra fint lager du potetmosen med mandelpoteter, og skal det være ekstra, ekstra fint lager du potetpuré av mandelpotetene. Mosen eller puréen alt etter som - passer til det aller meste! 

Ingredienser

  • 600 g mandelpotet
  • 2 dl melk
  • 2 ss smør
  • ½ ts nykvernet pepper
  • ½ ts salt

Slik gjør du

Slik gjør du: 

  1. Skrell poteter og kok dem møre i en kjele med vann. Obs! ikke ha salt i vannet, da får potetene en hinne og du kan få en seig puré. 
  2. Sil av vannet, og damp potetene tørre.
  3. Mos potetene til en jevn fin masse. For å få en ekstra fin puré kan du mose potetene for 2.gang gjennom en sikt.  
  4. Tilsett melk og smør og rør godt. Smak til med salt og pepper.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.