Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Løkmarmelade

Løkmarmelade

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. løk
  • 2 ss smør
  • 3 ss honning
  • 3 ss rosiner
  • 2 ss hvitvinseddik
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Løk er en fantastisk grønnsak med uendelige bruksområder. En løkmarmelade får fram sødmen og aromaen i løken og passer kjempegodt til pateer og posteier, men også kald stek eller ribbe.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. løk
  • 2 ss smør
  • 3 ss honning
  • 3 ss rosiner
  • 2 ss hvitvinseddik

Slik gjør du

  1. Skrell og skjær løken i skiver, og stek den gyllen i litt smør.
  2. Tilsett honning, rosiner og eddik, og la det småkoke videre på svak varme uten lokk i 10-15 minutter.

Server løkmarmelade posteier, pateer, roastbiff, kald stek eller ribbe.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6306, server:MP-PRD-WEB15 22.09.2023 23:33:03