Ingredienser

  • 3 stk. løk
  • 2 ss smør
  • 3 ss honning
  • 3 ss rosiner
  • 2 ss hvitvinseddik
Del

Løkmarmelade

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Løk er en fantastisk grønnsak med uendelige bruksområder. En løkmarmelade får fram sødmen og aromaen i løken og passer kjempegodt til pateer og posteier, men også kald stek eller ribbe.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 3 stk. løk
  • 2 ss smør
  • 3 ss honning
  • 3 ss rosiner
  • 2 ss hvitvinseddik

Slik gjør du

  1. Skrell og skjær løken i skiver, og stek den gyllen i litt smør.
  2. Tilsett honning, rosiner og eddik, og la det småkoke videre på svak varme uten lokk i 10-15 minutter.

Server løkmarmelade posteier, pateer, roastbiff, kald stek eller ribbe.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant