Ingredienser

  • 800 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 3 båter revet hvitløk
  • 1 stk. finhakket løk
  • revet skall av 1 stk. sitron
  • 1,5 ss mangochutney
  • 1 ts chilipasta (sambal oelek)
  • 1 stk. egg
  • 2 ss olje til steking
Del

Kyllingboller med sitron og mangochutney

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kyllingboller passer perfekt til tapasbordet, som en smårett med litt brød og dressing, eller til middag med saus, grønnsaker og poteter. Sitron, mangochutney og chilipasta gjør kjøttbollene ekstra gode.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 800 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 3 båter revet hvitløk
  • 1 stk. finhakket løk
  • revet skall av 1 stk. sitron
  • 1,5 ss mangochutney
  • 1 ts chilipasta (sambal oelek)
  • 1 stk. egg
  • 2 ss olje til steking

Slik gjør du

  1. Bland kyllingkjøttdeig og salt, og rør godt sammen.
  2. Tilsett resten av ingrediensene.
  3. Form små boller og stek dem i olje til de er gjennomstekt.
Server med salat, brød og aïoli og pynt med frisk salvie, sitron eller lime.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant