Klar fiskesuppe Kategori Gjester Vanskelighetsgrad Enkel Tid 20–40 min Denne fiskesuppen passer perfekt når du har flere retter på menyen. Og kanskje er den også prikken over i`en på en varm sommerdag, når den kremede varianten kan føles noe tung. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 1Kommentarer Ingredienser Porsjoner 400 g steinbitfilet eller annen hvit fisk 4 stk gulrot i skiver 3 stk sjalottløk 100 g sukkererter , delt i to på langs 1⁄4 stk rød chili 2 ss smør eller olje til steking 2 ts finhakket frisk ingefær 1 l fiskekraft 100 g reker 8 stk rød cherrytomat 1⁄2 ts salt 1⁄4 ts pepper 1 ss hakket frisk dill Slik gjør du Kok opp fiskekraft. Stek gulrøtter, sjalottløk, sukkererter og chili i en gryte til det er blankt. Ha i ingefær, hell på fiskekraften og la det koke i ca. 3 minutter. Legg i fisk og tomater, og la det trekke i 2-3 minutter til fiskebitene er ferdige. Smak til med salt og pepper. Ha pillede reker i tallerkenene, ha i suppe og dryss over finhakket dill før servering. Server gjerne med flatbrød og smør. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.