Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
KYLLINGNACHOS alternativ 1
Har du barn som elsker taco? Nå kan de enkelt lage nachos selv. Besøk matstart.no

Kyllingnachos

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kyllingkjøttdeig eller revet kjøtt av grillet kylling
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 0,5 stk. løk
  • 1 pk tacokrydder
  • 1 pose tortillachips
  • ca. 300 g revet hvitost

Til servering:

  • 2 stk. finsnittet vårløk
  • 1 stk. granateple
  • 1 stk. lime
  • 0,5 potte frisk koriander
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En superenkel koserett - nachos med kylling! Perfekt når du skal ha en rask middag, eller har rester av kyllingkjøttdeig eller grillet kylling du må bruke opp. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kyllingkjøttdeig eller revet kjøtt av grillet kylling
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 0,5 stk. løk
  • 1 pk tacokrydder
  • 1 pose tortillachips
  • ca. 300 g revet hvitost

Til servering:

  • 2 stk. finsnittet vårløk
  • 1 stk. granateple
  • 1 stk. lime
  • 0,5 potte frisk koriander

Slik gjør du

  1. Fres kyllingkjøttdeig eller revet kylling til det er gyllent i en varm stekepanne med smør eller olje.
  2. Ha i finhakket løk og tacokrydder og fres et par minutter til. Ha i vann etter anvisning på krydderpakken.
  3. Legg tortillachips utover på et bakepapirkledd stekbrett eller i en stor ildfast form. Fordel kjøttblandingen over og dryss på ost. Vil du ha litt høyde på nachosen eller lage den i porsjoner, legg tortillachips, kjøttblanding og ost lag på lag i en stabel - avslutt med ost. 
  4. Sett stekebrettet i ovn på 225 °C til osten har smeltet.
  5. Finsnitt vårløk, rens granateple og dryss over nachosen rett før servering. 
  6. Pynt med frisk koriander. 

Frisk salat, limebåter, rømme og salsa smaker også godt til nachosen. 

  

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Fem grep for å uppe tacoen

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 24.04.2024 17:50:39