Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillribbe med potetsalat

Grillribbe med potetsalat

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g marinert grillribbe i skiver

Potetsalat:

  • 1 kg potet
  • 4 stk. vårløk
  • 0,5 stk. løk
  • 2 stk. hel sylteagurk (eller tilsvarende skivet sylteagurk)
  • 2 dl lettrømme
  • 4 ss majones
  • 1 ss lake av syltet agurk
  • 1 ss soyasaus
  • 0,5 ts tabasco
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En klassiker på middagsbordet om sommeren! Krydret grillribbe smaker ekstra godt sammen med en kremet og god potetsalat. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g marinert grillribbe i skiver

Potetsalat:

  • 1 kg potet
  • 4 stk. vårløk
  • 0,5 stk. løk
  • 2 stk. hel sylteagurk (eller tilsvarende skivet sylteagurk)
  • 2 dl lettrømme
  • 4 ss majones
  • 1 ss lake av syltet agurk
  • 1 ss soyasaus
  • 0,5 ts tabasco

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bruk denne oppskriften som en grunnoppskrift, og varier den med for eksempel biter av syrlig eple, kapers, stilkselleri eller grønne oliven for å lage din helt egne spesialsalat. Finhakkede urter smaker alltid godt i potetsalat - for eksempel dill, gressløk, persille eller timian.

Krydret grillribbe kan også grilles kun på direkte varme. Snu kjøttstykkene ofte for å unngå at de svir seg.

Server gjerne med litt vårløk og friske urter!

Grillribbe med potetsalat

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 22.07.2024 18:44:12