Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fylte egg

Fylte egg med urter

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. egg
  • ca. 60 g kremost med hvitløk
  • 2 ss hakket frisk gressløk
  • 2 ss hakket frisk dill
  • 0,25 stk. rød chili
  • 0,5 pk alfalfaspirer
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Egg i alle versjoner er alltid populært på buffeter og koldtbord, og egner seg også som forretter. Hardkokte eggehalvdeler med kremete fyll er både dekorative og smakfulle.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. egg
  • ca. 60 g kremost med hvitløk
  • 2 ss hakket frisk gressløk
  • 2 ss hakket frisk dill
  • 0,25 stk. rød chili
  • 0,5 pk alfalfaspirer

Slik gjør du

  1. Kok eggene i 8-10 minutter. Avkjøl helt i rennende kaldt vann  
  2. Del eggene i to og ta ut plommene. Mos dem dem sammen med kremosten. Tilsett hakkede urter og smak til med salt og pepper.
  3. Bruk skje eller sprøytepose og fyll eggekremen tilbake i eggehalvene. Pynt eggene med friske urter og litt chili.
  4. Legg eggene på en seng av spirer og server.

 

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB12 16.04.2024 19:53:56