Dansk smørrebrød med egg og reker

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Danske smørbrød er verdenskjent, og danskene selv er kjent sin rause matkultur og for å nyte god mat.

Ingredienser

  • 1 skive loff , evt. med smør
  • 2 blad hodesalat eller annen salat
  • 1 stk egg
  • ca. 40 g reker i lake

Pynt og tilbehør:

  • 1 båt sitron
  • 1 stilk frisk dill
  • 1 ss majones (kan sløyfes)

Slik gjør du

 1. Kok eggene 8-10 minutter. Avkjøl og del dem i skiver.

 2. Ha salat på loffskiven og legg på egg og reker. Pynt smørbrødet med dill og sitron.

 

Server eventuelt en skål majones ved siden av.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.