Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Chorizo med persille

Stekt chorizo med persille

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g chorizopølse
  • 4 ss smør
  • 3 ss bladpersille
  • 1 båt hvitløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En enkel tapasrett med masse smak. Retten kan du sette på tapasbordet, eller servere som en forrett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g chorizopølse
  • 4 ss smør
  • 3 ss bladpersille
  • 1 båt hvitløk

Slik gjør du

1. Skjær chorizo i 2 cm tykke skiver.

2. Hakk bladpersille og hvitløk fint og bland det med smør.

3. Stek skiver av chorizo raskt i persillesmøret, 1-2 minutter. Bruk middels varme, dersom chorizoen blir for mye stekt blir den hard og vanskelig å tygge. 

Server med et lite dryss frisk bladpersille.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 19.04.2024 04:14:23