Argentine Grilled Steak

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Over 60 min

Biff marinert i rødvin og så lagt på grillen gir en helt spesiell smaksopplevelse.

Ingredienser

  • 4 skive entrecôte av storfe à 200 g

Marinade:

  • 1 dl rødvin
  • 1 dl rødvinseddik
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ss frisk rosmarin
  • 12 ts kvernet sort pepper

  • 1 ts salt
Vis næringsinnhold
Energi
kcalkcal
Fett
gg
Protein
gg
Karbohydrater
gg
Jern
mgmg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Finhakk rosmarin og bland sammen med resten av ingrediensene til marinaden. Hell over kjøttet og bland godt. La det stå i romtemperatur i 1 time, eller ca. 3 timer i kjøleskap.
  2. Ta kjøttet ut av marinaden, dryss over salt og legg kjøttet i varm grillpanne, eller aller best på en varm grill. Grill på medium varme, 6- 8 minutter for medium stekt. Snu kjøttet ofte.

Serveres med stekte poteter eller ris.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.