Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Stuede poteter

Stuede poteter med rømme

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g potet
  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 4 ss helmelk

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Dillstuede poteter med syrlig rømme gir et lett og friskt løft til måltidet. Et friskt alternativ til fløtegratinerte poteter og passer perfekt til spekemat, røkelaks eller gravet kjøtt. Har du rester av kokte poteter, er dette en glimrende måte å forvandle dem til noe helt spesielt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g potet
  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 4 ss helmelk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Stuede poteter

Sulten på mer potet? Ta en titt på vår dedikerte potetside for mer potetinspirasjon!

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12723, server:MP-PRD-WEB13 24.01.2025 11:41:52