Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Stekt skrei med spinat og sukkererter

Stekt skrei med spinat og sukkererter

Ingredienser

4  porsjoner
  • 800 g skreifilet med skinn
  • 2 ss salt
  • 800 g potet
  • 2 ss margarin
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 stk. sitron
  • 1 pose frisk spinat
  • 2 stk. vårløk
  • 1 pk sukkererter
  • 1 ss ristede pinjekjerner
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Raskt, enkelt og godt – filet av skrei, torsk eller annen hvit fisk gjør seg nesten selv i stekepannen med selskap av litt smør og sitron. Vårgrønne grønnsaker er nydelig til.

Raskt, enkelt og godt – filet av skrei, torsk eller annen hvit fisk gjør seg nesten selv i stekepannen med selskap av litt smør og sitron. Vårgrønne grønnsaker er nydelig til.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 800 g skreifilet med skinn
  • 2 ss salt
  • 800 g potet
  • 2 ss margarin
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 stk. sitron
  • 1 pose frisk spinat
  • 2 stk. vårløk
  • 1 pk sukkererter
  • 1 ss ristede pinjekjerner

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 20.04.2024 06:00:20