Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Steinbit i ovn med sitron og urter

Steinbit i ovn med sitron og urter

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g steinbitfilet
  • 4 ss griljermel
  • 1 ss olivenolje

Yoghurtblanding:

  • 1 dl gresk yoghurt
  • 3 ss revet parmesan
  • 4 ss hakket frisk kruspersille
  • 2 båter hvitløk
  • saft og skall av 1 stk. sitron
  • 1 ss hakket frisk timian
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (6)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Steinbiten har ikke akkurat utseendet med seg, men det hvite fiskekjøttet er fast, smakfullt og enkelt å tilberede. Her har vi bakt steinbitfilet i ovnen med et spennende lokk av gresk yoghurt med sitron og urter.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g steinbitfilet
  • 4 ss griljermel
  • 1 ss olivenolje

Yoghurtblanding:

  • 1 dl gresk yoghurt
  • 3 ss revet parmesan
  • 4 ss hakket frisk kruspersille
  • 2 båter hvitløk
  • saft og skall av 1 stk. sitron
  • 1 ss hakket frisk timian

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server ovnsbakt steinbit med sitronbåter, kokte poteter og kokte grønnsaker, for eksempel aspargesbønner.

De fleste hvite fiskeslag kan tilberedes på denne måten. Yoghurtblandingen fungerer som saus, og kan varieres med andre urter og krydder.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Sprøtt og godt – slik nailer du panering og fritering

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 20.04.2024 01:15:29