Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Filippinsk risotto med kylling

Filippinsk kyllingrisotto

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g kylling lårfilet
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 1 stk. løk
  • 3 båter hvitløk
  • 3 ss rapsolje til steking
  • 2,5 dl arborioris (risottoris)
  • 1 l hønsebuljong (utblandet)
  • 2 stk. egg
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 bunt vårløk
  • 1 stk. lime i båter til servering
  • 1 stk. grønn chili til servering
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Mange er vokst opp med grillet kylling og kokt ris - her har kyllingen og risen kommet sammen til en herlig fløyelsmyk risotto. Servert med bløtkokt egg, vårløk og chili - perfekt kosemat for hele familien! 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g kylling lårfilet
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 1 stk. løk
  • 3 båter hvitløk
  • 3 ss rapsolje til steking
  • 2,5 dl arborioris (risottoris)
  • 1 l hønsebuljong (utblandet)
  • 2 stk. egg
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 bunt vårløk
  • 1 stk. lime i båter til servering
  • 1 stk. grønn chili til servering

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Smaksett gjerne risottoen med 2 ss asiatisk fiskesaus dersom du ønsker en vri på risottoen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Hva bør du spise før og etter maraton og hard trening?

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 19.04.2024 02:26:18