Pannestekt sei med risoni Kategori Familien Vanskelighetsgrad Enkel Tid 20–40 min Sei har mer karakteristisk smak enn andre hvite fisker, og passer derfor ekstra godt i fiskeretter med mye smak. Her har vi blandet pesto med risoni, og serverer med en god miks av tomater, løk og basilikum. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 800 g seifilet 1 ts salt 1 ss margarin 1⁄2 ts kvernet pepper 1⁄2 stk sitron Pestorisoni: 125 g risoni (orzo) 1 ts salt 4 ss pesto 4 stk tomat 1 stk løk 1 båt hvitløk 1 potte frisk basilikum 1⁄2 ts salt 1⁄4 ts pepper Slik gjør du Kok risoni som anvist på pakken. Del tomatene i båter. Fjern innmaten og skjær tomatbåtene i små terninger. Skrell løk og hvitløk og finhakk alt. Stek løken i olivenolje i 1 minutt. Tilsett tomatbitene og grovhakket basilikum. Pass på at det ikke koker, da blir det bare en grøt av det. Del seifileten i porsjonsstykker på ca. 200 g. Varm en stekepanne og smelt margarin. Legg fiskestykkene i pannen når det slutter å bruse. Krydre med salt og pepper. Stek fiskestykkene i 3-5 minutter på hver side, til de er gylne og knapt gjennomstekt. Klem over sitronsaft rett før servering. 5. Bland risoni med pesto og server. Her kan du bruke annen type hvitfisk som torsk, skrei eller lange. Bland gjerne inn litt parmesan i risonien så får du en fyldigere smak. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.