Lagre

Ingredienser

  • 600 g medisterpølse
  • 250 g linguine pasta , eller annen pasta
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 1 båt revet hvitløk
  • 1 pk rosettkål (á 150 g), eventuelt rosenkål
  • 0,5 pakke frosne erter (á 350 g)
Del

Medisterpølse med pasta

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du rester av julepølser, sosisser eller bare har sykt lyst på medisterpølser? Da er denne oppskriften noe for deg. Pasta, grønnsaker og pølse - kan det bli enklere?

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 600 g medisterpølse
  • 250 g linguine pasta , eller annen pasta
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 1 båt revet hvitløk
  • 1 pk rosettkål (á 150 g), eventuelt rosenkål
  • 0,5 pakke frosne erter (á 350 g)

Slik gjør du

  1. Skjær et tynt snitt i skinnet på pølsene, og dra av skinnet. Skjær pølsen i tynne skiver. Sossisser kan deles på langs. 
  2. Kok pasta etter anvisning på pakken i en kjele med lettsaltet vann.
  3. Fres pølse, løk og hvitløk i en stekepanne med smør til løken er myk og pølsene har fått litt farge. 
  4. Ha i rosettkål og erter, fres et par minutter til slik at alt blir gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper. 
  5. Hell av kokevannet på pastaen, og vend pastaen sammen med pølser og grønnsaker. Anrett på et stort fat og drypp over litt god olivenolje til slutt. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant