Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingfilet med blomkålrisotto

Kyllingfilet med blomkålrisotto

Ingredienser

porsjoner

Blomkålrisotto:

  • 500 g blomkål
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1,5 l hønsebuljong (utblandet)
  • 2 ss smør
  • 3 dl arborioris (risottoris)
  • 1 dl eplejuice
  • 50 g valnøttkjerner
  • 0,5 pose blandet babybladsalat
  • 50 g revet parmesan
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Gjør en vri på risottoen ved å blande inn finhakket blomkål, valnøtter og salat. Mer trenger du ikke for å gi kyllingfileten nytt, fresht følge!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Blomkålrisotto:

  • 500 g blomkål
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1,5 l hønsebuljong (utblandet)
  • 2 ss smør
  • 3 dl arborioris (risottoris)
  • 1 dl eplejuice
  • 50 g valnøttkjerner
  • 0,5 pose blandet babybladsalat
  • 50 g revet parmesan

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB14 25.04.2024 03:07:38