Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
En mild og fargerik puré toppet med kjøttdeig, vårløk, gressløk og sprø skiver av reddik. Server i dype boller, eller sett alt fram på bordet slik at alle kan dekorere sin egen bolle.
Hvis du foretrekker å servere pureen som suppe, kan du spe den til ønsket konsistens med litt matfløte, buljong eller vann. Du kan også «rocke» den opp med litt hvitløk, chili og lime.
Et annet tips på tampen: Bakt søtpotet med kjøttdeig er digg kosemat!
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.