Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingklubber

Kyllingklubber

Ingredienser

porsjoner

Grillsaus:

  • 4 ss frisk koriander
  • 8 ss søt chilisaus
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss harissa
  • saften av 2 stk. lime
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Skikkelig snaddermat! Kyllingklubber med en deilig, hot grillsaus - digg som appetittvekker på grillfesten eller som en del av et tapas- eller koldtbord. Og, du - husk servietter!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Grillsaus:

  • 4 ss frisk koriander
  • 8 ss søt chilisaus
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss harissa
  • saften av 2 stk. lime

Slik gjør du

  1. Grovhakk koriander. Bland hakket koriander sammen med søt chilisaus, soyasaus, harissa og limesaft.
  2. Lag noen små snitt med en spiss, liten kniv i kyllingklubbene, og pensle dem med grillsausen.  
Du kan også bruke kyllingvinger.
  1. Stek klubbene i en ildfast form i stekeovnen på 200 °C i ca. 30 minutter. Kyllingklubbene kan også grilles. Pensle med grillsausen underveis. Da blir skinnet sprøtt og godt.

Nyt kyllingklubbene som de er eller server dem sammen med en frisk og god salat.

Lag gjerne harissa til grillsausen fra bunnen av selv.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 20.04.2024 17:34:38