Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
GRILLET VEGETARPIZZA

Grillet vegetarpizza

Ingredienser

porsjoner

Pizzadeig:

  • 0,25 pk fersk gjær
  • 1,5 dl lunkent vann
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,25 ts salt
  • 3,5 dl hvetemel

Topping:

  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 ss finhakket frisk timian
  • 0,25 ts grovmalt pepper
  • 3 stk. frisk sjampinjong
  • 0,5 stk. rødløk
  • 8 stk. cherrytomat
  • 2 ss pinjekjerner
  • 4 stilker frisk oregano til pynt
  • 200 g revet ost
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Legg en pizzastein på grillen og få grillet pizza med deilig sprø bunn. Her har du oppskriften på vegetarpizza med hvit pizzasaus, cherrytomater, rødløk og sjampinjong. Nam!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Pizzadeig:

  • 0,25 pk fersk gjær
  • 1,5 dl lunkent vann
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,25 ts salt
  • 3,5 dl hvetemel

Topping:

  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 ss finhakket frisk timian
  • 0,25 ts grovmalt pepper
  • 3 stk. frisk sjampinjong
  • 0,5 stk. rødløk
  • 8 stk. cherrytomat
  • 2 ss pinjekjerner
  • 4 stilker frisk oregano til pynt
  • 200 g revet ost

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ønsker du å gjøre retten vegansk, kan du erstatte ost og creme fraiche med plantebaserte alternativer. Dryss gjerne over en skje næringsgjær for parmesan-lignende smak.

Pynt med frisk oregano før servering. 

GRILLET VEGETARPIZZA -høydebilde

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB11 16.04.2024 11:35:14