Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Flyndrefilet med råkost

Flyndrefilet med råkost

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g flyndrefilet
  • 150 g fin sammalt rug
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 3 ss margarin til steking

Råkost:

  • 4 stk. gulrot
  • 100 g rødkål
  • 200 g hodekål
  • 2 stk. vårløk
  • saft av 1 stk. sitron
  • 0,5 ss sukker

Pepperrotrømme:

  • 2 dl lettrømme
  • 2 ss frisk pepperrot (eller pepperrot på tube)
  • 0,5 ss sukker
  • 1 ss hvitvinseddik
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Gyllenbrune, panerte stykker av fisk er noe de fleste liker, og flyndrefileter egner seg veldig godt til å tilberedes på denne måten. Små smørflyndre, piggvar, rødspette eller kveite - er du heldig å få dem på kroken selv, eller finner du dem i fiskedisken - dette er nydelig hverdagsmat!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g flyndrefilet
  • 150 g fin sammalt rug
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 3 ss margarin til steking

Råkost:

  • 4 stk. gulrot
  • 100 g rødkål
  • 200 g hodekål
  • 2 stk. vårløk
  • saft av 1 stk. sitron
  • 0,5 ss sukker

Pepperrotrømme:

  • 2 dl lettrømme
  • 2 ss frisk pepperrot (eller pepperrot på tube)
  • 0,5 ss sukker
  • 1 ss hvitvinseddik

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server flyndrefiletene med kokte poteter, råkost og pepperrotrømme. 

Flyndrefilet med råkost

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Sprøtt og godt – slik nailer du panering og fritering

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 20.04.2024 07:24:09