Baguette med medisterkake

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Fylte baguetter med salat og pålegg er noe vi alle spiser med jevne mellomrom. Er du så heldig og har medisterkaker igjen fra middagen skal du vite at de smaker kjempegodt i en baguette sammen med sprø grønnsaker og chilisaus.

Ingredienser

  • 4 stk. baguette a 150 gram
  • 0,5 stk. agurk
  • 1 stk. paprika
  • 0,5 stk. rødløk
  • 4 stk. medisterkake
  • 1 stk. hjertesalat
  • 4 ss søt chilisaus
  • 4 ss frisk koriander

Slik gjør du

  1. Stek baguettene som anvist på pakken. Avkjøl dem.
  2. Skjær agurk, paprika, rødløk og medisterkaker i skiver. Separer bladene fra hjertesalaten og vask de godt i kaldt vann.
  3. Del baguettene på midten med en brødkniv, men ikke helt igjennom. Smør toppen og bunnen med chilisauce. Legg grønnsakene og medisterkakene sammen med hjertesalaten lagvis igjennom baguetten, strø koriander over.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.