Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Baconmarmelade

Baconmarmelade

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • ca. 200 g bacon i terninger
  • 1 dl lønnesirup
  • 1 ss brunt sukker
  • 0,5 ts sennepsfrø
  • 250 g cherrytomat
  • 2 ss ca. akevitt
  • ca. 2 ss rødvinseddik
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Marmelade slik du aldri har smakt det før - med bacon, tomat og chili! Både søtt, salt og spicy er dette den perfekte toppingen til pølser og hamburgere!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • ca. 200 g bacon i terninger
  • 1 dl lønnesirup
  • 1 ss brunt sukker
  • 0,5 ts sennepsfrø
  • 250 g cherrytomat
  • 2 ss ca. akevitt
  • ca. 2 ss rødvinseddik

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Er du glad i sterk mat, kan du godt øke mengden chili til det dobbelte. Lønnesirup kan byttes ut med flytende honning. Smak deg fram til riktig sødmebalanse. Har du lyst på litt god tyggemotstand i marmeladen, kan du tilsette ca. 50 g hakkede pekannøtter mot slutten av koketiden.

Baconmarmelade

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Hjemmelagde pølser

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 18.04.2024 16:46:40