Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Minuttbiff med kanaripoteter, cherrytomater og persillemajones

Minuttbiff med kanaripoteter

Ingredienser

porsjoner

Kanaripoteter:

  • 20 stk. små potet med skall
  • 2,5 dl salt

Persillemajones:

  • 2 dl majones
  • 4 ss ketchup eller tacosaus
  • 2 ss hakket frisk persille
  • 0,5 stk. saft av sitron
  • 1 stk. finhakket hvitløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Skjærer du biffen i tynne skiver før du steker den tar det ikke stort mer enn et minutt i stekepanna eller på grillen før den er perfekt stekt og ferdig til servering. Små ferskpoteter kokt med salt og en enkel, men god, majonesdressing er deilig tilbehør.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Kanaripoteter:

  • 20 stk. små potet med skall
  • 2,5 dl salt

Persillemajones:

  • 2 dl majones
  • 4 ss ketchup eller tacosaus
  • 2 ss hakket frisk persille
  • 0,5 stk. saft av sitron
  • 1 stk. finhakket hvitløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Hvis du vil ha litt mer «sting» i sausen, så kan du bytte ut ketchupen med tacosaus med din favorittstyrke og juster smaken med litt sukker. Og om du ønsker en litt lettere saus, så kan du bytte ut halvparten av majonesen med yoghurt naturell.

Server minuttbiff med kanaripoteter, cherrytomater og persillemajones.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 19.04.2024 06:43:09