Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Enchiladas med kylling

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. grillet kylling eller tilsvarende rester av kylling
  • 6 stk. hvetetortilla , eller grove tortillalefser
  • 200 g revet hvitost
  • 4 ss vårløk i skiver
  • 4 ss grovhakket frisk koriander

Salsasaus:

  • 1 stk. grovhakket løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 boks hermetiske svarte bønner
  • 1 boks hakket hermetiske tomater
  • 1 stk. hønsebuljongterning
  • 0,5 ts malt anis
  • ca. 3 dl vann
  • 2 ts malt spisskummen
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Enchiladas med kylling, supergod mat som passer for hele familien!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. grillet kylling eller tilsvarende rester av kylling
  • 6 stk. hvetetortilla , eller grove tortillalefser
  • 200 g revet hvitost
  • 4 ss vårløk i skiver
  • 4 ss grovhakket frisk koriander

Salsasaus:

  • 1 stk. grovhakket løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 boks hermetiske svarte bønner
  • 1 boks hakket hermetiske tomater
  • 1 stk. hønsebuljongterning
  • 0,5 ts malt anis
  • ca. 3 dl vann
  • 2 ts malt spisskummen

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne enchiladas sammen med frisk salat, rømme og lime.

Enchiladas med kylling

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Fem grep for å uppe tacoen

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB14 16.04.2024 19:20:22