Texmexsuppe

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Her har du en kjapp suppe med masse smak. Har du rester igjen etter fredagstacoen, kan alt brukes i denne suppen. Varier den med det du har for hånden!

Ingredienser

  • 400 g biffkjøtt i strimler
  • 1 stk løk
  • ½ stk paprika
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 2 ss olje
  • 1 pose tacokrydder (ca 40 g)
  • 1 l vann
  • 1 boks hermetiske tomatbønner (ca 400 g)
  • ½ boks hermetiske maiskorn
  • 100 g frisk spinat
  • 2 ss hakket frisk koriander eller bladpersille
Vis næringsinnhold
Energi
269kcal
Fett
8.2g
Protein
28.5g
Karbohydrater
16.7g
Jern
5.2mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Finkutt løk og paprika.
  2. Varm en kjele med olje og fres kjøttet raskt (ikke nødvendig om du bruker rester av tilberedt kjøtt). Tilsett løk, paprika og hvitløk og fres videre et par minutter.
  3. Dryss over tacokrydder og hell i vann. Kok opp, senk varmen og la suppen småkoke noen minutter. 
  4. Tilsett tomatbønner og maiskorn og kok videre til alt er gjennomvarmt. smak til med litt salt og kvernet pepper.
  5. Tilsett frisk spinat og hakkede urter rett før servering.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.