Quesadilla med kjøttdeig og mais

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Har du rester igjen etter tacomiddagen og noen osterester? Legg det mellom to tortillalefser, stek i tørr stekepanne, og vipps, så har du quesadilla. 

Ingredienser

  • 200 g kjøttdeig , stekt og krydret med tacokrydder
  • 4 stk maistortilla eller hvetetortilla
  • 2 dl revet hvitost
  • 1 dl hermetiske maiskorn
  • 1 dl salsa , gjerne sterk

Slik gjør du

  1. Fordel kjøttdeig, ost og mais på den ene tortillaen. Legg den andre  over og klem godt sammen.
  2. Stek i tørr stekepanne på middels varme i 2-3 minutter på hver side.
  3. Del hver quesadilla i snipper. Server dem med en skål salsa ved siden av.
I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.