Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pytt-i-panne med grønnsaker

Pytt-i-panne med grønnsaker

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g frisk sjampinjong
  • 800 g potet
  • 2 stk. gulrot
  • 200 g sellerirot
  • 200 g kålrot
  • 2 stk. løk
  • 3 ss rapsolje
  • 1 ts salt (gjerne urtesalt)
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 4 stk. stekt eller posjert egg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hverdagsmat med rester fra grønnsaksskuffen! Vi fant både sopp, rotselleri og kålrot, hva finner du? Bruk det du har, topp med et stekt egg eller to, og server med sylteagurk og rødbete. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g frisk sjampinjong
  • 800 g potet
  • 2 stk. gulrot
  • 200 g sellerirot
  • 200 g kålrot
  • 2 stk. løk
  • 3 ss rapsolje
  • 1 ts salt (gjerne urtesalt)
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 4 stk. stekt eller posjert egg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ønsker å gjøre retten helt vegansk, kan du sløyfe eggene.

Dryss raust med hakket persille over før servering. Fordel på tallerkener og topp med et stekt egg. Server gjerne med sylteagurker eller syltede rødbeter. Mange vil også ha ketchup eller en god sennep til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 19.04.2024 03:25:14