Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammeskav i erte- og myntesalat

Lammeskav med erte- og myntesalat

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g lammeskav
  • 400 g potet , gjerne små amadinepoteter
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 ss honning
  • 1 dl olivenolje
  • 2 båter hvitløk
  • saft og skall av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss margarin til steking
  • 200 g frosne erter
  • 1 ts smør
  • 8 stk. reddik
  • 65 g babyspinat
  • 2 ss frisk mynte
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lammeskav er enkelt å få til, og smaker kjempegodt! Her i følge med en frisk og grønn salat med touch av mynte og sitron.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g lammeskav
  • 400 g potet , gjerne små amadinepoteter
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 ss honning
  • 1 dl olivenolje
  • 2 båter hvitløk
  • saft og skall av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss margarin til steking
  • 200 g frosne erter
  • 1 ts smør
  • 8 stk. reddik
  • 65 g babyspinat
  • 2 ss frisk mynte

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning her!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 20.04.2024 06:00:41