Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pasta grønnata

Pasta med skinke, pesto og ruccula

Ingredienser

2  porsjoner
  • 200 g fullkornpasta
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 pk ruccula
  • 2 ss pesto
  • 300 g smårettskinke
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Enkelt, kjapt og veldig godt. En perfekt lunsj eller middag når man vil konsentrere seg om annet enn bare matlagningen. Bruk pastarester, hvis du har det.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

2  porsjoner
  • 200 g fullkornpasta
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 pk ruccula
  • 2 ss pesto
  • 300 g smårettskinke
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne med godt brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 19.04.2024 23:00:27