Bønnesalat med egg i glass Kategori Sunn Vanskelighetsgrad Enkel Tid Under 20 min Salat på glass er gøy! Og mulighetene er mange. Her har vi fylt glasset med balsamicovinaigrette, bønner, salat og egg. Supert å ha i kjøleskapet til når du trenger et mellommåltid, eller til å ta med seg på farten. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 4 stk egg 100 g edamamebønner (soyabønner) 1 boks hermetisk kidneybønner (á 290 g) 1⁄2 pakke babyspinat (á 65 g) 4 ss balsamicovinaigrette Vis næringsinnhold Energi 235kcal Fett 12.7g Protein 16.7g Karbohydrater 10.2g Jern 3.5mg Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør. Slik gjør du Kok egg i 8-10 minutter. Avkjøl i kaldt vann og skrell dem. Kok opp en kjele med lettsaltet vann, og ha i dypfryste edamamebønner. Kok i 1-2 minutter, og hell av vannet. Skyll bønnene i kaldt vann slik at de bevarer den fine grønnfargen sin. Skyll kidneybønner. Ha balsamicovinaigrette i bunnen av mindre porsjonsglass med lokk. Legg deretter i bønner, egg og spinat. Rett før servering, snu glasset, slik at dressingen blir fordelt over salaten. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.